Tekst - Home

Heeft u een lekkage of verstopping ?

Loodgieter Meijers logo
Loodgieter Meijers
Wij zijn 24/7 voor u beschikbaar
Direct contact

Maak een afspraak

Vul uw contactgegevens in
Ontdek nu de mogelijkheden

Onze diensten

Loodgieter Meijers houdt zich bezig met  gas- en waterinstallaties, sanitaire installaties, centrale verwarming en zink- en loodwerkzaamheden, rioleringsproblemen en verstoppingen

Wij werken met gediplomeerde loodgieters die u graag van dienst zijn. Als het gaat om het verhelpen van een verstopping of het monteren van nieuw sanitair, of een lekkage oplossen. U bent bij ons aan het juiste adres.

Klanttevredenheid vinden wij van Loodgieter Meijers erg belangrijk en wij denken dan ook graag met u mee! Er is altijd eerst overleg over de werkzaamheden en de prijzen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij leveren top kwaliteit tegen eerlijke prijzen.

Bekijk alle diensten

Loodgieter Meijers is aangesloten bij VAK-Loodgieters

VAK Loodgieters Keurmerk
Riool-Gefixt-Gootsteen-3
Riool-Gefixt-Gootsteen-3
Riool-Gefixt-Gootsteen-2
Riool-Gefixt-Gootsteen-2
Riool-Gefixt-Gootsteen-1
Riool-Gefixt-Gootsteen-1
Maak kennis met Loodgieter Meijers

Wat kan Loodgieter Meijers voor u betekenen?

Loodgieter Meijers heeft voor problemen zoals verstoppingen of lekkages aan water, gas, en rioleringen altijd een gepaste oplossing. We doen er alles aan om u goed van dienst te zijn. Ook voor al u sanitair denk hier bijvoorbeeld aan kranen,douchekranen,toiletten en meer. Ons team houdt rekening met uw wensen en eisen. Voor vragen of andere onduidelijkheden kunt u ook bij ons terecht. 

Rioleringsproblemen en lekkages kunnen erg vervelend zijn en het komt veel voor. Maar geen zorgen, laat u loodgieterswerkzaamheden oplossen door professionals. Wij hebben jarenlange ervaring in dit vakgebied en staan wij u graag te woord. We lossen het probleem snel en effectief voor u op. 

Verder lezen
Krijg een impressie van ons werk

Professioneel & vakkundig personeel

Heeft u last van een lekkage of rioleringsprobleem? Schakel dan de hulp in van Loodgieter Meijers. Loodgieter Meijers heeft jarenlange ervaring met lekkages, rioleringsproblemen en sanitair. En wij hebben een  team dat bestaat uit professionele monteurs. Wij doen er alles aan om het probleem zo snel mogelijk voor uw op te lossen. 
  
Wilt u uw rioleringsproblemen of lekkages laten oplossen door Loodgieter Meijers? Dan kunt u uw wensen met ons bespreken, om samen tot een passend voorstel te komen. Vraag een offerte aan of neem direct contact op voor advies rondom uw problemen. 

 

Riool-Gefixt-Riool-camera
Riool-Gefixt-Riool-camera
Riool-Gefixt-bad
Riool-Gefixt-bad
Riool-Gefixt-Gootsteen
Riool-Gefixt-Gootsteen
Riool-Gefixt-Riool-camera
Riool-Gefixt-Riool-camera
Riool-Gefixt-bad
Riool-Gefixt-bad
Riool-Gefixt-Gootsteen
Riool-Gefixt-Gootsteen
© 2023 Loodgieter Meijers